Au mai ramas 10 zile de crowdfunding

49_©_Lumpan_TR

Multumesc frumos & sa nu lasam armele jos 🙂

Azi crowdfundingul de pe crestemidei.ro/UltimaTranshumanta a depasit suma minima propusa: va multumesc frumos!
Trebuie sa recunosc ca au fost depasite si asteptarile mele! Asa ca va multumesc mult inca o data!
Mai sunt 10 zile de crowdfunding: ce facem?
Eu propun sa continuam Transhumnata 🙂
Intr-adevar suma minima propusa a fost usor depasita. Dar, dupa cum spuneam la descrierea campaniei pe crestemidei.ro : „Acum, mai e nevoie de aproximativ 15.000 euro pentru a finaliza filmul documentar… Ne propunem ca prin aceasta campanie de crowdfunding sa strangem minim 7500 euro (33.333 lei), urmand ca diferenta sa fie acoperita din economiile proprii si alte colaborari.”
Pe pe crestemidei.ro/UltimaTranshumanta am strans prima jumatate; daca in cele 10 zile ramase Transhumanta va mai strange ceva atunci va fi mult mai usor cu a doua parte „acoperita din economiile proprii si alte colaborari.”

crestemidei.ro/UltimaTranshumanta
donate | share | make The Last Transhumance possible

P.S. 1: Despre „economiile proprii” Vlad Petreanu a scris bine: „Dragos Lumpan care a topit toate economiile familiei pentru acest proiect unic…”

P.S. 2: Tot pe crestemidei.ro/UltimaTranshumanta am explicat cu detalii de ce mai e nevoie de aproximativ 15.000 euro pentru a finaliza filmul documentar.

P.S. 3: Fotografia este facuta in Turcia, la ciobanii de la Marea Neagra. Nici ei nu au lasat armele jos 🙂 Le-au pus pe masa pentru o fotografie. Si un ceai 🙂

P.S. 4: Recompensele de pe crestemidei.ro/UltimaTranshumanta sunt la fel de valabile si dupa depasirea planului 🙂